My Way: Suuntaviittoja uudelle uralle

 
My Way on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke, joka järjestää osallistujilleen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja työnhakuvalmiuksia edistäviä valmennuksia ja työpajoja.

Hankkeen palveluiden piiriin ovat tervetulleita uusia työhaasteita etsivät ihmiset: korkea- ja keskiasteen koulutetut alle vuoden työttömänä olleet ja työttömyysuhan alaiset, opintojen loppusuoralla olevat, perhevapaalta työelämään palaavat ja uranvaihtajat. Hankkeen toiminta-alue on Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläosan 4 seutukuntaa (Ylivieska, Raahe, Nivala-Haapajärvi, Haapavesi-Siikalatva).


Valmennuksissa vahvistetaan voimavaroja ja itsetuntoa positiivisen psykologian keinoin sekä pohditaan omaa osaamista. Työpajoissa innostutaan ja hiotaan mm. tyyliä, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, digitaitoja sekä markkinointi-, myynti- ja taloustaitoja. Omaa osaamista voi tuotteistaa palvelumuotoilun pajassa.

My Way palvelee yrityksiä luomalla kohtaamisia työnhakijoiden ja rekrytoivien yritysten välille. Tavoitteena on myös edistää kuntien ja seutukuntien toimintatapaa ja palveluosaamista työttömän palvelupolulla.

Ajankohtaista:

Huhtikuussa My Way -hanke oli mukana järjestämässä RekryKohtaamo -tapahtumaa Kalajoelle. Hanke pystytti tapahtumaan Osaajaklinikan, jossa hiottiin työnhaun työkaluja, mm. tehtiin video-CV:itä, otettiin CV-valokuvia ja tarjottiin sparrausta työhakemuksen ja CV:n tekoon.

My Way -hanke on mukana ideoimassa ja tuottamassa Pyhännän kunnan ja kuuden tehtaan uutta yhteismarkkinointikampanjaa, joka tukee yritysten rekrytointeja ja markkinoi kuntaa. Kyseessä on laaja somekampanja, joka käynnistyy kesäkuun alussa. Markkinointivideot kuvataan ja editoidaan toukokuun aikana. Innostavassa yhteistyössä on mukana myös Haapaveden-Siikalatvan seutukunta.

***

My Way -hankkeen ensimmäinen valmennussarja toteutetaan Sievissä toukokuussa 2017. Valmennusten teemoja ovat:

  • osuuskuntayrittäjyys - taidot toimeentuloksi,
  • itsetunnon vahvistaminen ja oman osaamisen pohdiskelu sekä
  • oman osaamisen tuotteistaminen ja palvelumuotoilu.

Valmennuspäivät ovat to 11.5. klo 9-15, to 18.5. klo 9-12 ja ti 30.5. klo 9-12.
Valmennukset järjestetään Sievissä Kiurunkankaalla ja ne ovat osallistujille maksuttomia.

Lisätietoja My Way -hankkeen tuoreilta nettisivuilta www.mywayhanke.fi

ja facebookista www.facebook.com/mywayhanke.


Donetti