My Way 

Hankkeen palveluiden piiriin ovat tervetulleita uusia työmahdollisuuksia etsivät ihmiset: korkea- ja keskiasteen koulutetut alle vuoden työttömänä olleet ja työttömyysuhan alaiset, opintojen loppusuoralla olevat, perhevapaalta työelämään palaavat ja uranvaihtajat.

Valmennuksissa vahvistetaan voimavaroja ja itsetuntoa positiivisen psykologian keinoin sekä pohditaan omaa osaamista. Työpajoissa inspiroidutaan ja hiotaan mm. kehonkieltä ja tyyliä, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, digitaitoja sekä markkinointi-, myynti- ja taloustaitoja. Omaa osaamista voi tuotteistaa palvelumuotoilun pajassa.

Hankkeessa edistetään hankkeen osallistujien ja yritysten vuoropuhelua ja verkostoitumista. Hanke järjestää yrityskontaktipäiviä ja luo tilaisuuksia hankkeen osallistujille markkinoida osaamistaan ja palveluitaan, sekä yrityksille esitellä toimintaansa ja työmahdollisuuksia. Liikkuvat palvelut -toimintamalli edistää myös aluemarkkinointia tekemällä toiminta-alueen kuntia tutuiksi hankkeen osallistujille.

My Way -hankkeen netti

My Way -hankkeen facebook


Kesto

01/2017 – 02/2019


Toteutusalue

Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisen alueen neljä seutukuntaa:

Haapaveden-Siikalatvan seutukunta

Nivala-Haapajärven seutukunta

Raahen seutukunta

Ylivieskan seutukunta


Projektipäällikkö

Päivi Jaakola


Hallinnoija

Ylivieskan seutukunta

My Way
Donetti