My Way 

Hankkeen palveluiden piiriin ovat tervetulleita uusia työhaasteita etsivät ihmiset: korkea- ja keskiasteen koulutetut alle vuoden työttömänä olleet ja työttömyysuhan alaiset, opintojen loppusuoralla olevat, perhevapaalta työelämään palaavat ja uranvaihtajat.

Valmennuksissa vahvistetaan voimavaroja ja itsetuntoa positiivisen psykologian keinoin sekä pohditaan omaa osaamista. Työpajoissa innostutaan ja hiotaan mm. tyyliä, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, digitaitoja sekä markkinointi-, myynti- ja taloustaitoja. Omaa osaamista voi tuotteistaa palvelumuotoilun pajassa.

Hankkeessa kartoitetaan yritysten asiantuntijatyövoiman tarvetta ja edistetään hankkeen osallistujien ja yritysten vuoropuhelua ja verkostoitumista. Hanke järjestää yrityskontaktipäiviä ja luo tilaisuuksia hankkeen osallistujille markkinoida osaamistaan ja palveluitaan, sekä yrityksille esitellä toimintaansa ja työmahdollisuuksia. Liikkuvat palvelut -toimintamalli edistää myös aluemarkkinointia tekemällä toiminta-alueen kuntia tutuiksi hankkeen osallistujille.

My Way -hankkeen netti

My Way -hankkeen facebook


Kesto: 01/2017 – 02/2019


Toteutusalue: Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläisen alueen neljä seutukuntaa:

Haapaveden-Siikalatvan seutukunta

Nivala-Haapajärven seutukunta

Raahen seutukunta

Ylivieskan seutukunta


Hallinnoija: Ylivieskan seutukunta

My Way
Donetti