Ajankohtaista

Kulttuuristartti - Luovien kokeilujen kautta osallistujaksi

Kulttuuristartti-hanke käynnistyi Hanke osallistaa kulttuuripalveluiden ei-kävijät

Lue lisää

Seudullisen edunvalvonnan merkitys kasvaa

Ylivieskan seutukunnan edunvalvonnassa painottuivat viime vuonna alueelliset koulutuskysymykset sekä sote- ja maakuntauudistus. Pohjois-Pohjanmaan eteläosan neljä seutukuntaa käynnistivät selvitystyön yhteisen edunvalvonnan tehostamiseksi.

Lue lisää

Seutujohtajan terveiset

Tämän vuoden aikana Pohjois-Pohjanmaan eteläosan neljä seutukuntaa työstävät alueyhteistyön uutta suuntaa. Ainakin yhdestä asiasta ollaan varmoja: edelleen tarvitaan omaa kunta- ja aluelähtöistä edunvalvontaa sekä yhteistyötä.

Lue lisää

Oulu South Crea-hanke aktivoi luovan alan toimijoita ja toteuttaa taidetyöpajoja

Oulu South Crea-hankkeessa järjestetään yhtenä osiona kevään ja kesän aikana mm. taidetyöpajoja ja tilaisuuksia, joissa hyödynnetään taiteilijoita ja taideopiskelijoita tai luovan alan yrittäjiä kouluttajina. Hanke jakaa tietoa yritystoiminnan aloittamisesta, luovista aloista ja osuuskuntayrittäjyydestä.

Lue lisää

Tuottava työ -hankkeella hyvinvointia työpaikoille

Tuottava työ –hankkeen tavoitteena on parantaa työyhteisön työntekijöiden jaksamista ja tuottavuutta työssä eli työkykyä. Hanke antaa yrityksille työkaluja ja käytännön toimia työntekijöiden, johdon ja koko organisaation työkyvyn parantamiseen.

Lue lisää

SomeBoost – suosittelua ja aktiivista yhteistä tekemistä Somessa

Ylivieskan seutukuntayhdistyksen hallinnoimassa SomeBoost –hankkeessa tavoitteena oli lisätä yritysten yhteistyötä erityisesti sosiaalisen median markkinoinnissa. Samalla haettiin keinoja parantaa yksittäisen yrityksen näkyvyyttä suosittelun keinoin.

Lue lisää

Yritysryhmähankkeet luovat verkostoja

Seudullisissa yritysryhmähankkeissa kehitetään muun muassa elämysmatkailua ja osuustoimintaa.

Lue lisää

My Way: Suuntaviittoja uudelle uralle

My Way tarjoaa tukea ja valmennusta korkea- ja keskiasteen koulutuksen saaneille työttömille ja työttömyysuhan alaisille. Hanke palvelee myös yrityksiä luomalla kohtaamisia työnhakijoiden ja rekrytoivien yritysten välille.

Lue lisää

Markkinaselvitysmatkoja kansainvälistyville yrityksille

Pk-yritysten kansainvälistymisen askeleet -hankkeen kautta yrityksillä on mahdollisuus osallistua oman alan kansainvälisiin tapahtumiin.

Lue lisää

Seutukunta varautuu alueuudistukseen

Aluehallinto- ja sote-uudistus näkyy ensi vuonna myös seutukuntien työssä. Ylivieskan seutuvaltuusto hyväksyi vuoden 2017 toimintasuunnitelman, jossa keskeistä on varautuminen toimintaympäristön muutoksiin

Lue lisää

Seutukunnat selvittävät alueyhteistyön tulevaisuutta

Pohjois-Pohjanmaan eteläosan neljä seutukuntaa (Ylivieska, Raahe, Nivala-Haapajärvi ja Haapavesi-Siikalatva) selvittävät parhaillaan, millaisia tarpeita ja mahdollisuuksia alueelliselle kehittämistyölle on jatkossa, kun maakuntauudistus astuu voimaan.

Lue lisää

Sote-uudistuksessa useita avoimia kysymyksiä

Kuntien palvelutuotanto vaatii jatkossa yhtiöittämistä.

Lue lisää

Ylivieskan seutukunnan uusi esite ilmestyi

Ylivieskan seutukunta uusi ilmettään painotuoreessa esitteessään.

Lue lisää
Donetti