Ylivieska sub-region

Ylivieska sub-region is situated in Northern Ostrobothnia and it consists of six vital municipalities. The main task of the sub-region association is to enhance cooperation between municipalities together with its member municipalities. The sub-region improves circumstances for business activities and employment in the region through its projects, and promotes accessibility and visibility of the region as well. In addition, the sub-regional projects enhance the cooperation between actors.

Ylivieska sub-region

Many open questions in the social and health care reform

Service supply of municipalities requires incorporation

Read more

New brochure of Ylivieska sub-region released

New brochure of Ylivieska sub-region released

Read more

Presentation of Northern Ostrobohnia Netservices Project

Download

Business Development and Excellence Strategy of Ylivieska sub-region YSK2014+

Download
Social media
Ylivieskan Seutukunta
Pyhännälle töihin Miltä maistuisi työskentely ja asuminen näissä maisemissa? Pyhännälle töihin -sivulta löydät tietoa ja tuoreet markkinointivideot Pyhännän kunnasta ja työvoimaa hakevista yrityksistä Feeliasta, Jukkatalosta, Lapwallista, Maustajasta, Piklaksesta ja Salvoksesta. Jos unelmoit uudesta urasta, katso ihmeessä! https://www.youtube.com/channel/UC8hwV8TXRfOhN3--l_EksJA Markkinointiyhteistyössä mukana My Way -hanke.
...
Ylivieskan Seutukunta
Pohjanmaan lakeuksilla https://youtu.be/nBs_nHxILt4

Elokuun
2. alkaen voit käydä äänestämässä numeroa 154 http://www.omvf.net/fi/kotimainen-kilpailu/kotimainen-katselmus-2017

Videotaidetta
Pohjanmaan lakeuksilla on toteutettu Suomi 100 projektin puitteissa. Kuvausryhmä on liikkunut mm. Ylivieskassa, Alavieskassa ja Haapavedellä, kuvituskuvia myös Kemistä. Kuvauksissa on näyttelijöinä ja muusikoina alueellisia folk- ja folkrock musiikin ...
Ylivieskan Seutukunta
Timeline Photos Nahkakorutaidetyöpaja aikuisille la 17.6 klo 12-15 Puuhkalan Maitokannumuseolla. Puuhkalantie 6, Ylivieska

Sis.ohjauksen: nahkakorujen valmistus, kolvin käyttö. Materiaalit ja tekemänsä nahkakorut saa mukaan. Tarvikemaksu 15 e.

Tarjolla kahvia, teetä, pientä purtavaa, huom. käteinen.

Ohjaajana taidetyöpajassa Mari Suihkonen

Ilmoittaudu nyt mukaan marisuih@gmail.com ...
Ylivieskan Seutukunta
My Way -hanke Keskiviikko 14.06.2017 klo 12.00-15.00
VIRTAA LIIKUNNASTA JA RAVINNOSTA

My Way -hankkeen kesäkuun valmennuksissa pohditaan vuorovaikutustaitojen ja liikunnan ja ravinnon merkitystä työnhakuprosessissa. Tutustu hankkeeseen ja ilmoittaudu mukaan! http://mywayhanke.fi/tapa…/virtaa-liikunnasta-ja-ravinnosta/ Valmennuspaikkana on idyllinen Järvelän talo Puuhkalan museoalueella Ylivieskassa.
Keskiviikko 14.06.2017 klo 12.00-15.00
VIRTAA ...
Ylivieskan Seutukunta
My Way -hanke Tiistai 13.06.2017 klo 12.00-15.00
MINÄ JA MUUT

My Way -hankkeen kesäkuun valmennuksissa pohditaan vuorovaikutustaitojen ja liikunnan ja ravinnon merkitystä työnhakuprosessissa. Tutustu hankkeeseen ja ilmoittaudu mukaan! http://mywayhanke.fi/tapahtumat/mina-ja-muut/ Valmennuspaikkana on idyllinen Järvelän talo Puuhkalan museoalueella Ylivieskassa.
Tiistai 13.06.2017 klo 12.00-15.00
MINÄ JA ...
Ylivieskan Seutukunta
Timeline Photos La 10.6. Yhessä! Ilmainen kesätapahtuma kaikenikäisille, Kyöstintie 5, Ylivieska - tule mukaan! :)

Lataa lisää

Donetti